Budoseura Kobushikai

Bujutsu

  • bsk_admin
  • September 19, 2014

Kobushikai Bujutsu

Kobushikai Bujutsu on moderni budolaji, joka on syntynyt japanilaisten budolajien ja budotekniikan pohjalta Budoseura Kobushikai ry:ssä. Kobushikai Bujutsussa pyritään säilyttämään nämä alkuperäiset tekniikat mahdollisimman täydellisenä ja muuttumattomana. Kobushikai Bujutsun harjoittelijan on kuitenkin hyvä ymmärtää, että vaikka tekniikka näyttääkin vanhalta budotekniikalta, ei po. tekniikoita voida pitää minkään perinteisen budo-koulun tekniikkana, vaan vain kuvauksena, projektiona tai heijastumana alkuperäisestä tekniikasta ja ajatuksesta.

Kobushikai Bujutsu ei ole perinteinen japanilainen koryu eikä minkään olemassaolevan koryu-koulun tai muunkaan japanilaisen ryun haarautuma, ha.

Harjoiteltaessa Kobushikai Bujutsua tulee harjoitella perusmuodon mukaisesti ja tutkia tekniikan välittämiä kamppailun periaatteita. Kun perusmuoto on opittu, on tutkittava paljon myös sitä, miten tekniikkaa voi soveltaa eri tilanteissa.

Lajista ei järjestetä seurassamme peruskursseja. Lajin harjoitteluun pääsee mukaan karaten peruskurssin kautta. Harjoittelussa eteneminen testataan erillisissä koetilaisuuksissa ja kokeiden läpäisystä saa todistuksen.

© 2014 Budoseura Kobushikai Ry

Images are for demo purposes only and are properties of their respective owners.

© Copyright 2014 - Medicals Theme - Powered by ThunderThemes.net