KOBUSHIKAI DOJO ON SULJETTUNA 13.3-14.4.2020 VÄLISEN AJAN

Suomen hallitus teki 16.3. päätöksiä liittyen koronaviruksen leviämisen hillitsemiseen. Valtioneuvoston tiedote löytyy tästä

Hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti. Hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa, että maassa vallitsee koronavirustilanteen vuoksi poikkeusolot.

Valtioneuvosto ja toimivaltaiset viranomaiset saattavat päätökset ja suositukset voimaan valmiuslain, tartuntatautilain ja muun lainsäädännön mukaisesti. Toimivaltaiset viranomaiset antavat tarkempia ohjeita vastuidensa mukaisesti. Hallitus antaa valmiuslain käyttöönottoasetuksen eduskunnalle tiistaina 17. maaliskuuta 2020.

Lyhennetty teksti ->
Suljetaan valtion ja kuntien ..., harrastustilat ja –paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat
Suositellaan yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoiden sekä uskonnollisten yhteisöjen toimivan samoin.

Hallituksen päätöksien ja suositusten mukaisesti olemme päättäneet sulkea Kobushikai Dojon tilapäisesti 13.3. ja14.4 väliseksi ajaksi.

Kevään peruskurssit siirtyvät automaattisesti eteenpäin, ja tarvittaessa jatkuvat kunnes harjoitussuunnitelman mukainen ohjelma on käyty läpi.


Tiedustelut ja lisätiedot tarvittaessa:
puheenjohtaja@kobushikai.fi