Budoseura Kobushikai

Seura

Budoseura Kobushikai

Budoseura Kobushikai

Budoseura Kobushikai ry on espoolainen budoseura, jossa harjoitellaan perinteistä Shorinji-tyylin karatea ja perinteisiä aseellisia kamppailutaitoja.

Budoseura Kobushikai ry jatkaa Espoon Urheilijat ry:n karatejaoksen vuonna 1979 aloittamaa karatetoimintaa eteläisen Espoon alueella. Seura on perustettu vuonna 1999 ja merkitty yhdistysrekisteriin vuonna 2002. Toiminta on erittäin aktiivista ja seuran jäsenmäärä on kahdensadan paremmalla puolella.

Kova työ tavallisen harrastajan ehdoilla takaa seuralle parisataa aktiivia harjoittelijaa ja olemmekin yksi suurimmista budolajeihin keskittyvistä seuroista koko Suomessa. Harjoittelu Kobushikaissa painottuu perinteisen karate- tekniikan lisäksi erityisesti toimivan itsepuolustustekniikan harjoitteluun.

Junioritoimintamme on vilkasta ja erityistä huomiota kiinnitetään kasvatuksellisiin näkökohtiin harjoittelun yhteydessä. Budoseura Kobushikai ry on Nuori Suomi Sinettiseura.

Oma Dojomme eli harjoittelusalimme Espoon Matinkylässä luo siistit ja asialliset olosuhteet turvalliselle ja tuloksekkaalle harjoittelulle.

© 2014 Budoseura Kobushikai Ry

Images are for demo purposes only and are properties of their respective owners.

© Copyright 2014 - Medicals Theme - Powered by ThunderThemes.net