Budoseura Kobushikai

Budoseura Kobushikain Urheilun Pelisäännöt

Sinettiseuran toimintaan kuuluu Urheilun Pelisäännöistä sopiminen kerran harjoituskaudessa niin junioreiden omissa harjoitteluryhmissä kuin valmentajien ja  junioreiden vanhempien kesken. Pelisääntöjen tavoitteena on synnyttää keskustelua lasten urheilun arvoista, toimintaperiaatteista ja käytännöistä. Budoseura Kobushikain vanhempaintuokiossa 10.11.2016 valmentajat ja vanhemmat sopivat Pelisäännöistä jälleen vuodeksi eteenpäin:
  1. Pidämme huolta positiivisesta kurista ja palautteesta harjoituksissa.
  2. Tuemme harjoittelua, joka on tavoitteellista, mutta hauskaa ja kannustavaa.
  3. Huolehdimme tasavertaisesta kohtelusta myös lasten kesken.
  4. Arvostamme ja kunnioitamme toisiamme.
  5. Kannustamme junioreita terveellisiin elämäntapoihin ja –arvoihin myös omalla esimerkillämme.
  6. Pidämme huolta suorasta, rehellisestä ja luottamuksellisesta kommunikoinnista.
Yhtenä sinettiseurojen laatukriteerinä on Pelisääntöjen laatimisen lisäksi se, että seuralla on kirjallinen toimintalinja. Toimintalinja kertoo, miksi seura on olemassa ja miten seura toimii ja mitä periaatteita se haluaa toiminnassaan noudattaa. Budoseura Kobushikaissa tavoitteena on kehittää jatkuvasti lasten ja nuorten eteen tehtävää toimintaa entistä paremmaksi. Budoseura Kobushikain toimintalinjaan voit perehtyä tästä.
Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Valo ry:n (Valtakunnallinen liikunta– ja urheiluorganisaatio ry) ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle. Lisätietoja aiheesta löytyy Valon sivuilta.
© 2014 Budoseura Kobushikai Ry

Images are for demo purposes only and are properties of their respective owners.

© Copyright 2014 - Medicals Theme - Powered by ThunderThemes.net